Håndverksøl til treffet har kommet på flasker.

Da var det søndag og tid for å få TBGMCK sitt «trefføl» på flasker.
Begge øltypene er ferdig «American Pale Ale» og «Kölch».
Siden dette er første gangen vi produserer til klubben beregner vi ca 1/2 parten av hvert brygg.
Pleier bestandig å stikke om når det skal flaskes

Sukker skal det jo også oppi ølet for at det skal bli litt «bobler» i flaskene når man kommer så langt at det skal konsumeres.

Flasker skal vaskes / skylles med litt starsan mix og det tar litt tid, det ble 35 Bjørnunger (0,33) fra hvert brygg til klubben og tyve 0,5l til eget bruk 🙂

Rengjøring av utstyr som brukes i forbindelse med flaskingen er også viktig.

Tok sånn ca 3-4t å stikke om, vaske flasker,tappe øl, korke, vaske osv, men nå er det bare å vente ca to uker så finner vi ut om det var vært bryet, uansett godt fornøyd med dagen.
Ja..
Hadde jo fått laget egne korker til klubben, blå til Kölch og sorte til Pal Ale.

«Norges minste kulturhus», Klubbhuset til Tønsberg Mc-klubb på Jarlsberg

Allan Hovda, som har vunnet Norseman i 2014 og 2015, samt Swiss Man Xtreme Triatlon i 2016, har vært i Tønsberg og holdt et inspirerende foredrag om treningsglede, motivasjon og kosthold.

Foredraget foregikk på «Norges minste kulturhus», Klubbhuset til Tønsberg Mc-klubb på Jarlsberg. Allan Hovda fortalte om veien til seier i Norseman i 2014 og 2015 i et foredrag han kalte: «Den usannsynlige vinneren av Norseman.» – Langdistanse triatlon er 3800 meter svømming, 180 kilometer sykkel og 42,2 kilometer løping. tidligere i år, 19. juni, startet åtte triatleter på Ringshaugstranda for gjennomføring av langdistanse triatlon i Vestfold. Denne distansen har ikke vært gjennomført i Vestfold de siste 20 årene. I 1996 var det tre triatleter fra Horten Triathlonklubb som gjennomførte Fulldistanse i Vestfold. Fra 1984 til 1988 gikk Norsk Supertriathlon i Hof i Vestfold. Det pleide å være med rundt 60-70 stykker hvert år. Nå på fredag, den 28. oktober, var det en sammenkomst for deltager og frivillige under vi sees… Fulldistanse triatlon. Det var også andre fra Tønsberg tilstede, som er interessert i Fulldistanse triatlon, forteller Frode Vittersø, arrangør. Tønsberg Mc-klubb kjørte for øvrig motorsykkel-ordonanse under årets Vi sees… Fulldistanse triatlon. Dette gjorde de også i alle fem årene til Norsk Supertriathlon i Hof i Vestfold 1984-88. Vi sees… Fulldistanse triatlon skal arrangeres også neste år, nærmere bestemt søndag 18.juni 2017.

espen@byavisatonsberg.no

Hentet fra Byavisa

Claes inviterte til «søndagsmiddag» på klubbhuset

Er ikke sikker men tror vi var litt i overkant av 30stk innom og spiste Claes sin grillmat.
Når det fleste hadde fått servert og gått inn for å spise var det påtagelig stille i lokalet og da vet man jo at maten er «KNALLgod».

img_3033

Masse god grillmat og tilbehør sto på menyen og dette var så godt at når kokken var innom for å hente litt mer for å legg på grillen, fikk han applaus av alle som hadde tatt en tur 🙂

img_3034

 

img_3025

 

img_3030

Dett var menyen:

Picanha (mørt smakfullt stykke fra oksen)
Salsiccia (Italiensk grov delikat pølse)
Marinerte kyllinglår

Tilbehør
Italiensk potetsalat
Paprika og auberginekrem
Tsatsiki
Brød

Her er litt av maten før kokken startet grillingen.
tbgmck-sondagsmiddag

%d bloggere liker dette: