Håndverksøl til treffet har kommet på flasker.

Da var det søndag og tid for å få TBGMCK sitt «trefføl» på flasker.
Begge øltypene er ferdig «American Pale Ale» og «Kölch».
Siden dette er første gangen vi produserer til klubben beregner vi ca 1/2 parten av hvert brygg.
Pleier bestandig å stikke om når det skal flaskes

Sukker skal det jo også oppi ølet for at det skal bli litt «bobler» i flaskene når man kommer så langt at det skal konsumeres.

Flasker skal vaskes / skylles med litt starsan mix og det tar litt tid, det ble 35 Bjørnunger (0,33) fra hvert brygg til klubben og tyve 0,5l til eget bruk 🙂

Rengjøring av utstyr som brukes i forbindelse med flaskingen er også viktig.

Tok sånn ca 3-4t å stikke om, vaske flasker,tappe øl, korke, vaske osv, men nå er det bare å vente ca to uker så finner vi ut om det var vært bryet, uansett godt fornøyd med dagen.
Ja..
Hadde jo fått laget egne korker til klubben, blå til Kölch og sorte til Pal Ale.

Legg inn en kommentar