«Norges minste kulturhus», Klubbhuset til Tønsberg Mc-klubb på Jarlsberg

Allan Hovda, som har vunnet Norseman i 2014 og 2015, samt Swiss Man Xtreme Triatlon i 2016, har vært i Tønsberg og holdt et inspirerende foredrag om treningsglede, motivasjon og kosthold.

Foredraget foregikk på «Norges minste kulturhus», Klubbhuset til Tønsberg Mc-klubb på Jarlsberg. Allan Hovda fortalte om veien til seier i Norseman i 2014 og 2015 i et foredrag han kalte: «Den usannsynlige vinneren av Norseman.» – Langdistanse triatlon er 3800 meter svømming, 180 kilometer sykkel og 42,2 kilometer løping. tidligere i år, 19. juni, startet åtte triatleter på Ringshaugstranda for gjennomføring av langdistanse triatlon i Vestfold. Denne distansen har ikke vært gjennomført i Vestfold de siste 20 årene. I 1996 var det tre triatleter fra Horten Triathlonklubb som gjennomførte Fulldistanse i Vestfold. Fra 1984 til 1988 gikk Norsk Supertriathlon i Hof i Vestfold. Det pleide å være med rundt 60-70 stykker hvert år. Nå på fredag, den 28. oktober, var det en sammenkomst for deltager og frivillige under vi sees… Fulldistanse triatlon. Det var også andre fra Tønsberg tilstede, som er interessert i Fulldistanse triatlon, forteller Frode Vittersø, arrangør. Tønsberg Mc-klubb kjørte for øvrig motorsykkel-ordonanse under årets Vi sees… Fulldistanse triatlon. Dette gjorde de også i alle fem årene til Norsk Supertriathlon i Hof i Vestfold 1984-88. Vi sees… Fulldistanse triatlon skal arrangeres også neste år, nærmere bestemt søndag 18.juni 2017.

espen@byavisatonsberg.no

Hentet fra Byavisa

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.